DSCN6160 site

Beschrijving project:
Door reeds jaren samen te werken heeft Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud in samenwerking met de opdrachtgever het advies uitgebracht om onderdelen van de school te voorzien van een nieuwe verflaag.

 

Kenmerken van OBS Jan ligthartschool zijn:

Eigen

Eigen staat voor het kind dat centraal staat. Positiviteit, een prettige omgang met anderen en een veilige leeromgeving maken het kind eigen. Elk kind ontwikkelt zijn eigen gevoelens, gedachten en wil, met respect voor zichzelf en de ander

Wijs
Vanuit een veilige basis leert elk kind zichzelf en de wereld steeds beter kennen. Het ontwikkelt zich op geheel eigen wijze en werkt aan de eigen vaardigheden. Deze basis en het gevoel van vertrouwen laten het kind zichzelf zijn en maken het steeds wijzer.

Worden
Worden betekent voor elk kind je leven lang leren, weten wie of wat je later wilt worden. Dat is een altijd doorgaande ontwikkeling gericht op het nu en het later. Door oog te hebben voor wat komen gaat, stimuleren we bij elk kind een positief toekomstgerichte houding.

 

Meer informatie over OBS Jan Ligthart kunt u hier vinden.

 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Rudie Jansen wint klantvriendelijkheidprijs Wonion

     Woensdag 20 maart 2019 ontving Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud de klantvriendelijkheidsprijs 2018 uit de handen van

Lees meer...