4seizoenenlogoRudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud heeft ruime ervaring met het verrichten van werkzaamheden in de traditioneel mindere periode qua weersomstandigheden. Dit geeft meer continuïteit voor onze onderneming en medewerkers maar ook naar onze klanten en relaties. Zo heeft iemand in de zomer, wanneer de zon hoog aan de hemel staat, geen last van een steiger in de tuin en heeft een opzichter een meer vlakke lijn in de werkzaamheden gedurende het jaar.

Daarnaast wordt nieuwe instroom van medewerkers niet ontmoedigd door de winter WW. Door een goede planning, bruikbaar materieel, geschikte producten en consequente metingen kunnen we een kwalitatief goed product bieden.

Mede door de ruime ervaring van Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud hebben we in seizoen 2010 – 2011 meegedaan aan een landelijke pilot waarbij gemeente ervaring op konden doen met het 4 seizoenen onderhoud. Wij hebben deze pilot uitgevoerd met de Gemeente Arnhem. De pilot werd landelijk met 6 gemeenten en onderhoudsbedrijven uitgevoerd.
4 seizoenenonderhoud Rudie Jansen Totaalonderhoud filmpje 4 seizoenenonderhoud Rudie Jansen Totaalonderhoud

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!!

  Momenteel zijn wij op zoek naar medewerkers die samen met ons woningen en gebouwen kunnen isoleren, beglazen en schilderen.   Wij zij

Lees meer...
Fiscale aftrek monumentenpanden blijft in 2018

12 juli 2017 Minister Bussemaker heeft de kamer geïnformeerd over de ontwikkelingen en het beoogde verdere traject in verband met de afschaffing va

Lees meer...