4seizoenenlogoRudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud heeft ruime ervaring met het verrichten van werkzaamheden in de traditioneel mindere periode qua weersomstandigheden. Dit geeft meer continuïteit voor onze onderneming en medewerkers maar ook naar onze klanten en relaties. Zo heeft iemand in de zomer, wanneer de zon hoog aan de hemel staat, geen last van een steiger in de tuin en heeft een opzichter een meer vlakke lijn in de werkzaamheden gedurende het jaar.

Daarnaast wordt nieuwe instroom van medewerkers niet ontmoedigd door de winter WW. Door een goede planning, bruikbaar materieel, geschikte producten en consequente metingen kunnen we een kwalitatief goed product bieden.

Mede door de ruime ervaring van Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud hebben we in seizoen 2010 – 2011 meegedaan aan een landelijke pilot waarbij gemeente ervaring op konden doen met het 4 seizoenen onderhoud. Wij hebben deze pilot uitgevoerd met de Gemeente Arnhem. De pilot werd landelijk met 6 gemeenten en onderhoudsbedrijven uitgevoerd.
4 seizoenenonderhoud Rudie Jansen Totaalonderhoud filmpje 4 seizoenenonderhoud Rudie Jansen Totaalonderhoud

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) VvE’s gaat weer open

03-03-2021 Goed nieuws: er is voor de subsidieregeling SEEH voldoende budget vrijgemaakt om de lopende aanvragen alsnog te honoreren én om de rege

Lees meer...
Wij zijn verhuisd

Na 84 jaar gevestigd te zijn in Ulft, zijn wij verhuisd naar Wehl (gem. Doetinchem) We hebben eind 2020 een nieuw pand betrokken op Industriepark A1

Lees meer...