Naast het vervangen van houten onderdorpels voor weer de traditionele houten onderdorpels, monteren Herman Keultjes Schilders & Totaalonderhoud en Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud nu ook “kunststof” dorpels en stijlen volgens hun RD- systeem.

dorpelsysteemHierbij wordt de bestaande houten dorpel en neuten vervangen door een kunststof uitvoering van homogene en gesloten celstructuur. Deze zullen geheel volgens de bestaande profilering geleverd worden. Niet alleen dorpels en neuten kunnen met dit materiaal vervangen worden.

Ook de aan te brengen neuslatten kunnen van dit materiaal aangebracht worden. Denk hierbij ook aan het preventief aanbrengen van deze neuslatten. Hierdoor zal het onderhoudsscenario breder kunnen worden. Wat op den duur kostenbesparend zal gaan werken. 

Verder kunnen de vakmensen van Herman Keultjes Schilders & Totaalonderhoud en Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud deuren die aan de onderkant iets aangetast zijn, inkorten en voorzien van een deurverlaging en weldorpel van hetzelfde materiaal. Dorpels geheel volgens bestaand profiel fabriceren.

Naast het aanbrengen van bovenstaand systeem kan het ook voorkomen dat we de reeds bekendere DTS dorpel aan brengen.


Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Rudie Jansen wint klantvriendelijkheidprijs Wonion

     Woensdag 20 maart 2019 ontving Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud de klantvriendelijkheidsprijs 2018 uit de handen van

Lees meer...