Naast het continueren van de huidige werkzaamheden zullen we de kwaliteit nog verder willen borgen. Daarnaast verwachten we dat het totaalonderhoud en het resultaatgerichte onderhoud een verdere vlucht zal nemen.

logo vgoWij willen hier als onderneming graag een voortrekkers rol in spelen. Met enkele van onze opdrachtgevers draaien we momenteel al verschillende Resultaat Gerichte Onderhoudsplannen. Om dit volgens een duidelijke en gestroomlijnde procedure te laten voorlopen, hebben we begin 2013 ons VGO certificaat behaalt.

Daarnaast verwachten we dat er in de toekomst veel minder plaats is voor een traditioneel schildersbedrijf. Een slag die wij reeds jaren geleden hebben gemaakt door van traditioneel schildersbedrijf de ontwikkeling te maken naar een Totaalonderhoudsbedrijf is wat ons betreft een goede geweest.

De aanwas van nieuwe instromers baart ons echter zorgen. Wij zullen dan ook veel energie blijven steken in het opleiden van vakmensen. Kort gezegd willen we ons dus verder ontwikkelen als partner voor het totaalonderhoud door inzet van kennis, ervaring en vakmanschap.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) VvE’s gaat weer open

03-03-2021 Goed nieuws: er is voor de subsidieregeling SEEH voldoende budget vrijgemaakt om de lopende aanvragen alsnog te honoreren én om de rege

Lees meer...
Wij zijn verhuisd

Na 84 jaar gevestigd te zijn in Ulft, zijn wij verhuisd naar Wehl (gem. Doetinchem) We hebben eind 2020 een nieuw pand betrokken op Industriepark A1

Lees meer...