Wijnwaarden Terborg

 

Beschrijving project:
In Terborg en Varsseveld hebben wij een 24 tal woningen aangepast zodat deze volledig van het gas konden worden afgesloten.

Naast een volledig nieuw dak, extra geisoleerde gevels, een volledig geisoleeerde kruipruimte en hoogwaardige beglazing zijn de woningen voorzien van een nieuwe installatie incl. zonnepanelen.

De woningen worden nu verwarmd d.m.v. een warmtepomp, de ventilatie wordt verzorgd door een WTW unit.

Tijdens de werkzaamheden bleven de woningen bewoond.

Een extra uitdaging was om de woningen zo circulair en modulair mogelijk uit te voeren. De toe te passen werkmethoden en produkten zijn hiervoor speciaal geselecteerd.

In de verschillende blokken zaten diverse koopwoningen die op dit moment nog niet aan de energietransitie mee wilden doen. Dit was voor ons geen probleem. Wij hebben hier een passende oplossing voor gevonden en het resultaat mag er zijn.

 

 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) VvE’s gaat weer open

03-03-2021 Goed nieuws: er is voor de subsidieregeling SEEH voldoende budget vrijgemaakt om de lopende aanvragen alsnog te honoreren én om de rege

Lees meer...
Wij zijn verhuisd

Na 84 jaar gevestigd te zijn in Ulft, zijn wij verhuisd naar Wehl (gem. Doetinchem) We hebben eind 2020 een nieuw pand betrokken op Industriepark A1

Lees meer...