Klantvriendelijkheidsprijs Wonion 2018    uitreiking 20 maart 2019

Woensdag 20 maart 2019 ontving Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud de klantvriendelijkheidsprijs 2018 uit de handen van Barend Wassink van Wonion. Jaarlijks verkiest Wonion de meest klantvriendelijke aannemer/leverancier aan de hand van de informatie die zij van de huurders ontvangen. Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud is erg trots op deze erkenning. Deze erkenning zal zeker bijdragen om de motivatie voor een ultieme klanttevredenheid te bereiken. Daarnaast bedankt Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud Wonion voor het in hen gestelde vertrouwen om dit waar te maken. Uiteraard gaat er ook een grote dank uit naar de huurders van Wonion, zij stellen ons in de gelegenheid ons te laten doen wat we moeten doen om tot het beste resultaat te komen.

 

vacatures

 

Momenteel zijn wij op zoek naar medewerkers die samen met ons woningen en gebouwen kunnen isoleren, beglazen en schilderen.

 

Wij zijn dus op zoek naar:

Timmerlieden 

Glaszetters

Schilders

 

Ben je momenteel geen schilder maar klopt je hart wel sneller als het om het verfraaien en onderhouden van woningen gaat. Ook dan zijn er mogelijkheden om alsnog in het vak te treden. Bekijk bijgaande filmpje en meldt je bij ons aan.

 

 

 

 

Euromunten 150px IS

12 juli 2017 Minister Bussemaker heeft de kamer geïnformeerd over de ontwikkelingen en het beoogde verdere traject in verband met de afschaffing van de fiscale aftrek voor monumentenpanden.

Het wetsvoorstel ‘Wet fiscale maatregelen rijksmonumenten en scholing’ is vorig jaar op verzoek van minister Bussemaker van OCW door de Kamer aangehouden. Dit wetsvoorstel regelt de afschaffing van de aftrek van uitgaven voor monumentenpanden en de aftrek van scholingsuitgaven. Daardoor bleef de fiscale aftrek in 2017 bestaan.

Nu is besloten dat de fiscale aftrek ook in 2018 wordt gehandhaafd. De Minister van OCW kondigt wel aan, dat zij in overleg met de veldpartijen wil gaan werken aan een vervangende subsidieregeling voor het onderhoud van rijksmonumenten. Het is aan het nieuwe kabinet om hierover definitieve besluiten te nemen.

 

isoleren nu onderhoud nl

12 april 2017 Naar verwachting is de subsidie energiebesparing voor eigenaar-bewoners binnen nu en vier weken op. Eigenaar-bewoners kunnen nog wel een aanvraag indienen.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl, laat meer aanvragen toe dan er aan subsidiebudget kan worden verstrekt. Zij houden er namelijk rekening mee dat er bij de behandeling ook nog subsidieaanvragen zullen afvallen. RVO.nl sluit de regeling voor aanvragen, wanneer het aanvraagvolume is bereikt. Wanneer een aanvraag niet volledig of correct is, krijgt de aanvrager hierover bericht.

Lees meer...
 

Energiebesparendoejenu 300b

31 maart 2017: Op dit moment is er 38 miljoen euro in aanvraag. Tot en met 31 december 2018 is er in totaal 60 miljoen euro beschikbaar. Er is tot nu toe voor 16 miljoen euro subsidie verstrekt.

De Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is populair onder woning-eigenaren. De wettelijke termijn bedraagt 13 weken om een besluit te nemen over een ingediende aanvraag. RVO.nl heeft extra capaciteit ingezet om de aanvragen te verwerken en hoopt zo aanvragers snel duidelijkheid te verschaffen over hun aanvraag. Aanvragers van volledige aanvragen die – langer dan verwacht – wachten op een beoordeling zijn hier reeds van op de hoogte gesteld.

Lees meer...
 

vve pand   

Ongeveer de helft van de VvE’s spaart te weinig. Dat kan leiden tot achterstallig onderhoud. Per 2018 wil de overheid VvE’s verplichten een reservering per jaar te doen voor onderhoud. Een kans voor u als VvE Belang label bedrijf !

Elke Vereniging van Eigenaren (VvE) moet een reservefonds hebben voor onderhoud. Bijvoorbeeld voor onderhoud aan de gevel, het dak of de liften. De leden van de VvE moeten er samen voor zorgen dat hierin genoeg geld gereserveerd wordt voor het onderhoud. Dit kan op twee manieren:

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Lees meer...
 

subsidie isolatie

 

Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud isoleerd nu je huis mét subsidie én 6% BTW op isolatie, schilder- en glaszetwerk!

Je krijgt nu van de Rijksoverheid subsidie op isolatie. Voorwaarde is dat je tenminste twee isolatiemaatregelen tegelijk laat uitvoeren. Zo wordt investeren in isolatie nog aantrekkelijker. Bovendien profiteer je nog steeds van een gunstig btw-tarief van 6%. Deze regelingen gelden ook voor VvE's.

Lees meer...
 
ik investeer slimSinds 21 januari is het mogelijk een Energiebespaarlening af te sluiten om slim te investeren in energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Dat mes snijdt aan twee kanten: een lagere energierekening en verhoging van de woningwaarde met een beter energielabel. De Energiebespaarlening is vanwege de lage rente aantrekkelijk voor particuliere woningeigenaren. De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds, dat met financiële bijdragen van de Rabobank, de ASN Bank en de Rijksoverheid is gerealiseerd.
Lees meer...
 
Logo uw mening is geld waard

Win nu € 100,- of zelfs € 500,- terug op uw factuur!!

Met Rudie Jansen Schilders &
Totaalonderhoud als AF-erkend schildersbedrijf bent u zeker van kwaliteit:
perfect verzorgd schilderwerk. AF-erkende schilders voldoen aan alle vak vereisten.
Ze maken heldere offertes en duidelijke afspraken.. Doet u na de oplevering van
de opdracht mee met het klanten tevredenheidsonderzoek? Dan maakt u kans op €
100,- of € 500,- op uw bankrekening.
Lees meer...
 

Achterhoek duurzaam verbouwen

Investeren in duurzaamheid loont!

Voor woningbezitters en huurders zijn er talloze mogelijkheden om prettiger en gezonder te wonen en
minder energie te verbruiken. Bij verbouw of renovatie, maar ook bij
nieuwbouwplannen is het verstandig daar rekening mee te houden. VerduurSaam,
richt je op de toekomst. Dat is in het belang van iedereen. Doe er uw voordeel mee en start vandaag nog.

Lees meer...
 

VGO Keur
Ondanks deze bijzondere economische tijden blijft Rudie Jansen Schilders &
Totaalonderhoud investeren in innovatie en kwaliteit.

Lees meer...
 
Eismas Schildersblad logo1 
In het Eisma's schilderblad van 19 maart 2013 (informatiebron voor de totale onderhoudsmarkt) stond een artikel over een project dat Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud momenteel uitvoerd in Doetinchem.
Wij voeren hier momenteel binnenonderhoud uit aan een schoolgebouw waar verschillende opdrachtgevers in zitten.

Naast Basisschool 't Prisma wordt het gebouw gebruikt door de basisscholen Dichterbij en Mozaiek. Verder heeft de Gemeente Doetinchem een gedeelte in beheer en is er een kinderopvang van Humanitas.
Lees meer...
 

Energielabel

Het voorlopig energielabel van uw woning kan beter!

Per 1 januari 2015 is het energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van
woningen. Dit is een maatregel uit het Energieakkoord dat het kabinet in 2013
heeft gesloten. Het uiteindelijke doel is een duurzame energievoorziening in
ons land. En kostenbesparing op energie. Door een energielabel worden
huizenbezitters 'geprikkeld' te investeren in dak-, gevel-, glas- en
vloerisolatie en zuinige(re) ketels om energiekosten te besparen.

Lees meer...
 
geld besparen
Subsidieregeling: De Achterhoek bespaart

Ziet u uw geld liever niet in rook opgaan? Dan is het belangrijk dat u in een goed
geïsoleerd huis woont. U bespaart zo jaarlijks veel geld op uw stookkosten.
Woningisolatie vraagt wel om een investering.
Lees meer...
 

FSC certificaat
Op vrijdag 21 februari heeft er een jaarlijkse audit plaats gevonden met betrekking tot het FSC Certificaat. 
De audit werd uitgevoerd door certificerings instelling De&D Consult.

Lees meer...
 
De Af- erkenningsregeling heeft onlangs weer een periodieke administratieve en technische controle gehouden bij Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud. Hierbij worden zowel de administratieve taken als de technische zaken getoetst aan de normen. Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud is hier glansrijk doorheen gekomen.
Lees meer...
 
6procentVanaf 1 oktober gaat het BTW tarief voor veel zaken en diensten van 19% naar 21%. Gelukkig blijft het schilderwerk aan woningen of appartementen ouder dan 2 jaar voorlopig nog op 6%. U dient hier echter wel een eigen verklaring voor in te vullen.

Uiteraard levert Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud U deze standaard aan zodat u deze alleen nog maar hoeft in te vullen.
 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2