De Af- erkenningsregeling heeft onlangs weer een periodieke administratieve en technische controle gehouden bij Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud. Hierbij worden zowel de administratieve taken als de technische zaken getoetst aan de normen. Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud is hier glansrijk doorheen gekomen. De stichting erkenningsregeling voor het afwerkingsbedrijf heeft dan ook besloten de AF-erkenning voor Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud te verlengen tot 30 augustus 2015.

Wat houdt een Af-erkenning in?
Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid. Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral: waaraan herkent u ze? Tot 1996 was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was.

Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG reeds in 1995 de Erkennings-regeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. De deelnemende bedrijven worden 3-jaarlijks grondig geïnspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

aflogo
U herkent de erkende bedrijven aan het AF-logo. Maar bovenal herkent u ze aan hun vakmanschap en duidelijke spelregels.


afcertificaat 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2