IMG 5283

Beschrijving project:
Aan de Prinsenhof in Gendringen vervangen we bij een 24 tal seniorenwoningen de complete daken incl. bijbehorende doorvoeren/afvoeren. Ook worden alle goten en hemelwaterafvoeren vervangen.

Er is gekozen voor een isolatieplaat met een Rc waarde van 3,69

Doordat ook de pannen worden vervangen kan de isolatie aan de buitenzijde van het dak worden aangebracht. De overlast aan de binnenzijde van de woning wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Helaas is de last voor de bewoner niet geheel te voorkomen. doordat ook de dakramen worden vervangen zullen we toch ook een korte tijd in de woning aanwezig zijn.

gereed

Als afwerking van het dak is gekozen voor een dakpan die actief Co2 omzet.  De oppervlaktelaag van de pan met titaniumdioxide wordt fotokatalytisch door het UV-licht. De vuile lucht dat het oppervlak van de betondakpan benadert wordt daardoor gereinigd, terwijl de vuildeeltjes die op de pan achterblijven eenvoudig door de regen weggespoeld worden en geen schade meer toebrengen aan het milieu.

De gehele renovatie zal binnen 5 weken worden afgerond. Echter de bewoners zullen hoogstens 5 dagen onze mensen op hun dak en 4 uur in de woning aantreffen.

 

Wilt u ook uw woning isoleren of meer informatie dan kunt u contact opnemen met, R.Jansen jr. 0315.683707

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!!

  Momenteel zijn wij op zoek naar medewerkers die samen met ons woningen en gebouwen kunnen isoleren, beglazen en schilderen.   Wij zij

Lees meer...
Fiscale aftrek monumentenpanden blijft in 2018

12 juli 2017 Minister Bussemaker heeft de kamer geïnformeerd over de ontwikkelingen en het beoogde verdere traject in verband met de afschaffing va

Lees meer...