woonwijk1Beschijving project:
Betreft hier woningen die relatief veel hout hebben. Daarnaast zijn de energetische maatregelen niet meer van deze tijd en laat het voegwerk te wensen over.

Voegwerk wordt plaatselijk uitgehakt en vervangen. Houten gevelbekleding en gevelonderdelen waarop het niet verantwoord is een duurzaam afwerkingssysteem toe te passen wordt hersteld. Zodat een resultaat wordt verkregen volgens degestelde eisen van de opdrachtgever.

Voordeuren en draairamen worden vervangen volgens consept 3. Dit wil zeggen dat ze bij Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud al worden beglaasd en afgelakt. Na afhangen, door onze vaklieden, zijn deze dus direct gereed wat de overlast voor de bewoners beperkt.

Bewoners hebben zelf de keus of ze het overige enkele glas ook willen laten vervangen voor het beter isolerende HR++ glas inclusief ventilatieroosters.

Planning:
Met iedere bewoner wordt van te voren een afspraak gemaakt op welke vaste datum de werkzaamheden worden uitgevoerd.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de teamleider, dhr. Bockting 06 - 46 42 14 65

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!!

  Momenteel zijn wij op zoek naar medewerkers die samen met ons woningen en gebouwen kunnen isoleren, beglazen en schilderen.   Wij zij

Lees meer...
Fiscale aftrek monumentenpanden blijft in 2018

12 juli 2017 Minister Bussemaker heeft de kamer geïnformeerd over de ontwikkelingen en het beoogde verdere traject in verband met de afschaffing va

Lees meer...