woonwijk1Beschijving project:
Betreft hier woningen die relatief veel hout hebben. Daarnaast zijn de energetische maatregelen niet meer van deze tijd en laat het voegwerk te wensen over.

Voegwerk wordt plaatselijk uitgehakt en vervangen. Houten gevelbekleding en gevelonderdelen waarop het niet verantwoord is een duurzaam afwerkingssysteem toe te passen wordt hersteld. Zodat een resultaat wordt verkregen volgens degestelde eisen van de opdrachtgever.

Voordeuren en draairamen worden vervangen volgens consept 3. Dit wil zeggen dat ze bij Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud al worden beglaasd en afgelakt. Na afhangen, door onze vaklieden, zijn deze dus direct gereed wat de overlast voor de bewoners beperkt.

Bewoners hebben zelf de keus of ze het overige enkele glas ook willen laten vervangen voor het beter isolerende HR++ glas inclusief ventilatieroosters.

Planning:
Met iedere bewoner wordt van te voren een afspraak gemaakt op welke vaste datum de werkzaamheden worden uitgevoerd.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de teamleider, dhr. Bockting 06 - 46 42 14 65

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Open dag Schildersvakopleiding

Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw. Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

Lees meer...
Thomas Cox En Lise van Wijk Challenge Schilderen

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent

Lees meer...