balkons1Beschrijving project:

Aan de Hogendorplaan in Doetinchem zijn wij aan het renoveren met een 56 balkons. De balkons vertonen op verschillende plaatsen betonrot . De dekvloeren zijn niet waterdicht en op verschillende plaatsen kapot. Daarnaast lopen de dekvloeren niet goed af naar de afvoerputjes. De dekvloeren waren niet meer geschikt om hier een duurzame afwerking op aan te brengen.

Alle dekvloeren zijn/worden verwijderd. Defecte afvoerputjes worden vervangen waarna een nieuwe mortelvloer wordt aangebracht. De vloer wordt afgewerkt met een antislip coating ingestrooid met verfchips.

De gehele balkons worden worden afgeklopt en betonrot wordt herstel. Vervolgens worden de balkons voorzien van een coating. Naast het betonwerk worden ook de stalen hekwerken behandeld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met, R.Jansen jr. 0315.683707

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!!

  Momenteel zijn wij op zoek naar medewerkers die samen met ons woningen en gebouwen kunnen isoleren, beglazen en schilderen.   Wij zij

Lees meer...
Fiscale aftrek monumentenpanden blijft in 2018

12 juli 2017 Minister Bussemaker heeft de kamer geïnformeerd over de ontwikkelingen en het beoogde verdere traject in verband met de afschaffing va

Lees meer...