isoleren nu onderhoud nl

12 april 2017 Naar verwachting is de subsidie energiebesparing voor eigenaar-bewoners binnen nu en vier weken op. Eigenaar-bewoners kunnen nog wel een aanvraag indienen.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl, laat meer aanvragen toe dan er aan subsidiebudget kan worden verstrekt. Zij houden er namelijk rekening mee dat er bij de behandeling ook nog subsidieaanvragen zullen afvallen. RVO.nl sluit de regeling voor aanvragen, wanneer het aanvraagvolume is bereikt. Wanneer een aanvraag niet volledig of correct is, krijgt de aanvrager hierover bericht.

Dient een aanvrager deze aanvraag vernieuwd en compleet in, dan komt deze achteraan in de behandeling te liggen. Deze aanvragen lopen de kans dat het subsidiebudget is uitgeput.

Vereniging van eigenaren
De wettelijke termijn bedraagt 13 weken om een besluit te nemen over een ingediende aanvraag. RVO.nl heeft extra capaciteit ingezet om de aanvragen te verwerken en hoopt zo aanvragers snel duidelijkheid te verschaffen. Wie al een aanvraag heeft ingediend, kan zelf bepalen of hij de maatregelen al uitvoert of eerst wacht op de beschikking van de subsidie. Voor Vereniging van Eigenaren (VvE)is er een apart subsidiebudget waar nog voldoende budget is. Meer informatie kunt u aan vragen bij de isolatiespecialisten van Rudie Jansen Totaalonderhoud.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid voor woning-eigenaren om energiebesparende investeringen in of aan hun eigen huis te kunnen financieren. Misschien is dat het laatste stapje om nu energiebesparende maatregelen te laten uitvoeren. En dat alles uiteraard onder het lage btw-tarief van 6%!

 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2