Energiebesparendoejenu 300b

31 maart 2017: Op dit moment is er 38 miljoen euro in aanvraag. Tot en met 31 december 2018 is er in totaal 60 miljoen euro beschikbaar. Er is tot nu toe voor 16 miljoen euro subsidie verstrekt.

De Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is populair onder woning-eigenaren. De wettelijke termijn bedraagt 13 weken om een besluit te nemen over een ingediende aanvraag. RVO.nl heeft extra capaciteit ingezet om de aanvragen te verwerken en hoopt zo aanvragers snel duidelijkheid te verschaffen over hun aanvraag. Aanvragers van volledige aanvragen die – langer dan verwacht – wachten op een beoordeling zijn hier reeds van op de hoogte gesteld.Binnen enkele weken op
Aanvragen van eigenaar-bewoners kunnen nog steeds worden ingediend. Naar verwachting is deze subsidie voor eigenaar-bewoners binnen nu en enkele weken op. Wie al een aanvraag heeft ingediend, kan zelf bepalen of hij de maatregelen al uitvoert of eerst wacht op de beschikking van de subsidie. Met vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of dubbel glas kunnen woning-eigenaren hun woning isoleren. Dat kan leiden tot lagere energielasten.

Energiebespaarlening

Naast de subsidieregeling is de energiespaarregeling een aantrekkelijke mogelijkheid voor woning-eigenaren om energiebesparende investeringen in of aan hun eigen huis te kunnen financieren. En dat alles uiteraard onder het lage btw-tarief van 6%!

 

Natuurlijk kunnen de Isolatiespecialisten van Rudie Jansen U helpen bij de aanvraag van de subsidie

 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2